gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #21 Mujte_şem19 dedi: Konudan saptık iyice ama o "C" diskinde yüklü olduğu için gittim ayrı SSD aldım PC'ye Evet bende öyle düşündüm ama giriyor dosya konumuna doğru şekilde hatta 2 tane var dedim ya ikisini de denedim dosya konumu olarak aynı yeri açıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna gidip o dosyayı VirusTotal'e atar mısın? www.virustotal.com
Mujte_şem19 dedi: Konudan saptık iyice ama o "C" diskinde yüklü olduğu için gittim ayrı SSD aldım PC'ye Evet bende öyle düşündüm ama giriyor dosya konumuna doğru şekilde hatta 2 tane var dedim ya ikisini de denedim dosya konumu olarak aynı yeri açıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna gidip o dosyayı VirusTotal'e atar mısın? www.virustotal.com
M Mujte_şem19 Decapat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #22 gorko dedi: Dosya konumuna gidip o dosyayı VirusTotal'e atar mısın? www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Site ulaşılamıyor uyarısı alıyorum linkten ve normalden de girince.
gorko dedi: Dosya konumuna gidip o dosyayı VirusTotal'e atar mısın? www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Site ulaşılamıyor uyarısı alıyorum linkten ve normalden de girince.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #23 Mujte_şem19 dedi: Site ulaşılamıyor uyarısı alıyorum linkten ve normalden de girince. Genişletmek için tıkla... SS atar mısınız?
Mujte_şem19 dedi: Site ulaşılamıyor uyarısı alıyorum linkten ve normalden de girince. Genişletmek için tıkla... SS atar mısınız?
M Mujte_şem19 Decapat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #24 gorko dedi: SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Dosya Ekleri tecnh.png 32,7 KB · Görüntüleme: 31
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #25 Mujte_şem19 dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Farklı bir tarayıcıdan dener misin?
M Mujte_şem19 Decapat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #26 gorko dedi: Farklı bir tarayıcıdan dener misin? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorum Bing Yahoo ve Yandex üzerinden denedim.
gorko dedi: Farklı bir tarayıcıdan dener misin? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorum Bing Yahoo ve Yandex üzerinden denedim.