Clowzydd Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 3 Nisan 2024 #1 Sistemimde dün yanlışlıkla birincil bölümü değiştirdim birincil bölümü boş disk yaptım sizce sorun ondan mı ve çözümü nedir?
Sistemimde dün yanlışlıkla birincil bölümü değiştirdim birincil bölümü boş disk yaptım sizce sorun ondan mı ve çözümü nedir?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.359 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 3 Nisan 2024 #2 Evet. Yeniden işletim sistemi kurmalısınız. Artı 0 Eksi
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Format atmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Clowzydd Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 3 Nisan 2024 #4 steelumut dedi: Evet. Yeniden işletim sistemi kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... hocam içinde çok fotoğraf var başka bir çözümü yokmu bu işin windows yükleme işlemşinde kurtarma falan var ama sizce olurmu Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Evet. Yeniden işletim sistemi kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... hocam içinde çok fotoğraf var başka bir çözümü yokmu bu işin windows yükleme işlemşinde kurtarma falan var ama sizce olurmu
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #5 Linux USB ile açıp oradan hard diskte Windows'un içine girip kullanıcılar klasörünü açıp alma ihtimaliniz var. Artı 0 Eksi
Linux USB ile açıp oradan hard diskte Windows'un içine girip kullanıcılar klasörünü açıp alma ihtimaliniz var.