Swndler Femtopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:11 #1 Merhaba. Bilgisayarımı actıgımda CMD acılıyor ve benı bir kumar sıtesıne gonderıyor. Kac kez Defender ıle taradım ama duzelmedı, bulamadı sorunu. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:16
Merhaba. Bilgisayarımı actıgımda CMD acılıyor ve benı bir kumar sıtesıne gonderıyor. Kac kez Defender ıle taradım ama duzelmedı, bulamadı sorunu.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.128 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:17 #2 Swndler dedi: Merhaba. Bilgisayarımı actıgımda CMD acılıyor ve benı bir kumar sıtesıne gonderıyor. Kac kez Defender ıle taradım ama duzelmedı, bulamadı sorunu. Eki Görüntüle 2609634 Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile taramayı denediniz mi?
Swndler dedi: Merhaba. Bilgisayarımı actıgımda CMD acılıyor ve benı bir kumar sıtesıne gonderıyor. Kac kez Defender ıle taradım ama duzelmedı, bulamadı sorunu. Eki Görüntüle 2609634 Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile taramayı denediniz mi?
FERİŞTAH KİNG Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:18 #3 Kaspersky varsa o çözebilir.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 22:18 #4 Swndler dedi: Merhaba. Bilgisayarımı actıgımda CMD acılıyor ve benı bir kumar sıtesıne gonderıyor. Kac kez Defender ıle taradım ama duzelmedı, bulamadı sorunu. Eki Görüntüle 2609634 Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapmayı denediniz mi?
Swndler dedi: Merhaba. Bilgisayarımı actıgımda CMD acılıyor ve benı bir kumar sıtesıne gonderıyor. Kac kez Defender ıle taradım ama duzelmedı, bulamadı sorunu. Eki Görüntüle 2609634 Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapmayı denediniz mi?
porwix Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 150 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:28 #5 Kaspersky, AVG, Malwarebytes gibi güçlü bir antivirüsle tüm bilgisayarı tarayabilir misiniz hocam?