Enes Diye Biri Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Windows 10 USB çalışmıyor, PC açılınca imleç gözükmüyor, touchpad çalışmıyor, FN ile beraber F tuşları çalışmıyor. USB sürücülerini güncelledim olmadı. 2 kere sıfırladım yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Windows 10 USB çalışmıyor, PC açılınca imleç gözükmüyor, touchpad çalışmıyor, FN ile beraber F tuşları çalışmıyor. USB sürücülerini güncelledim olmadı. 2 kere sıfırladım yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 12 Aralık 2020 #2 BIOS ayarlarınızı sıfırlayın. Artı 0 Eksi
KS KS Enes Diye Biri Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Cevap verdiğiniz teşekkürler. BIOS ayarlarını sıfırladım ama değişen bir şey olmadı. Kayseri Mantısı dedi: BIOS ayarlarınızı sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz teşekkürler. BIOS ayarlarını sıfırladım ama değişen bir şey olmadı. Son düzenleme: 13 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Cevap verdiğiniz teşekkürler. BIOS ayarlarını sıfırladım ama değişen bir şey olmadı. Kayseri Mantısı dedi: BIOS ayarlarınızı sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz teşekkürler. BIOS ayarlarını sıfırladım ama değişen bir şey olmadı.