Sistem açılınca otomatik onarıma atıyor

tunahanbey

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarımı açınca otomatik onarıma atıyor, Windows 10 ile devam et deyince ise mavi ekran alıyorum.

Aynısını arkadaşım yaşadı. Güvenli modda açmayı deneyin. Olmazsa tek çözüm format.

Bilgisayarımı açınca otomatik onarıma atıyor, Windows 10 ile devam et deyince ise mavi ekran alıyorum.

Hocam bence format atsanız iyi olur dosyalarda sorun var büyük ihtimal veya hard diskin biraz ölmüş olabilir bende yaşadım çift sistem olduğu için umurumda olmadı Windows'u sildim siz gene de biraz kurcalayın olmazsa formatı yapıştırın.

BIOS tuşu iptal olmuş başka disk takınca onlarda aynı oluyor virüs olabilir mi ya da SSD cop.

Aynısını arkadaşım yaşadı. Güvenli modda açmayı deneyin. Olmazsa tek çözüm format.

Güvenli moda Windows ekranında kalıyor yüklenme de yok sadece logo.

BIOS tuşu iptal olmuş başka disk takınca onlarda aynı oluyor virüs olabilir mi ya da SSD cop.

Tamamdır tek çözüm format.

Kankam dosyalar eksiktir, farklı bir ayar sorun olmuştur, dosyalar silinmiştir bir şeyler olmuştur Windows o kadar da dengeli değil normal format at gene oluyorsa SSD de olabilir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…