E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Eski bir masaüstü bilgisayarımız var. İlk gelen ekrandan öteye gitmiyor. Falcoon yazısı çıkıyor sadece. Ne BIOS'a giriyor, ne bot menüsüne ne de başka bir ekrana geçiyor. Nasıl çözebilirim sizce?
Eski bir masaüstü bilgisayarımız var. İlk gelen ekrandan öteye gitmiyor. Falcoon yazısı çıkıyor sadece. Ne BIOS'a giriyor, ne bot menüsüne ne de başka bir ekrana geçiyor. Nasıl çözebilirim sizce?
berkayaktas395 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 239 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Eğer boot önceliğinde USB önde ise ve USB takılıysa çıkarın. Artı 0 Eksi
KS KS E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 berkayaktas395 dedi: Eğer boot önceliğinde USB önde ise ve USB takılıysa çıkarın. Genişletmek için tıkla... Tuşa basıyorum menüye gitmiyor ama tüm USB'leri çıkartıp bir deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
berkayaktas395 dedi: Eğer boot önceliğinde USB önde ise ve USB takılıysa çıkarın. Genişletmek için tıkla... Tuşa basıyorum menüye gitmiyor ama tüm USB'leri çıkartıp bir deneyeceğim teşekkürler.
berkayaktas395 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 239 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Emresel sorular dedi: Tuşa basıyorum menüye gitmiyor ama tüm USB'leri çıkartıp bir deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB derken flash bellekler klavye vesaire gerek yok Artı 0 Eksi
Emresel sorular dedi: Tuşa basıyorum menüye gitmiyor ama tüm USB'leri çıkartıp bir deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB derken flash bellekler klavye vesaire gerek yok