Demir Catalci Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 45 28 Ekim 2020 #1 Merhaba, bilgisayarı açarken bir ekran çıkıyor karşıma. Acaba ne olmuş olabilir yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.974 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 28 Ekim 2020 #2 Diskte birleştirme mi yaptın ? Artı 0 Eksi
KS KS Demir Catalci Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 45 28 Ekim 2020 #3 DellaPesco dedi: Diskte birleştirme mi yaptın ? Genişletmek için tıkla... Birleştirme nedir acaba çok bilmiyorum da. Dün normal çalışıyordu ama bugün açtım ve böyle ekran çıkıyor karşıma. Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: Diskte birleştirme mi yaptın ? Genişletmek için tıkla... Birleştirme nedir acaba çok bilmiyorum da. Dün normal çalışıyordu ama bugün açtım ve böyle ekran çıkıyor karşıma.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.974 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 28 Ekim 2020 #4 @Demir Catalci Kısaca SSD/HDD'nin bölüm bölüm ayrılmış sektörlerini en baştaki sektörlere getirir ve ve sektörleri yan yana birleştirir. Bu sayede veriye ulaşma süreniz düşer. Artı 0 Eksi
@Demir Catalci Kısaca SSD/HDD'nin bölüm bölüm ayrılmış sektörlerini en baştaki sektörlere getirir ve ve sektörleri yan yana birleştirir. Bu sayede veriye ulaşma süreniz düşer.