Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2018 #1 Sistemi her açtığımda ilk önce bu yazılar çıkıyor. Nedeni ne olabilir? Ekran kartı ikinci el, test amaçlı kullanıyorum. Yarın takas yoluyla almayı düşünüyorum. Sizce endişelenmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2018
Sistemi her açtığımda ilk önce bu yazılar çıkıyor. Nedeni ne olabilir? Ekran kartı ikinci el, test amaçlı kullanıyorum. Yarın takas yoluyla almayı düşünüyorum. Sizce endişelenmeli miyim?
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 23 Aralık 2018 #2 Ankarttan dolayı sistem açılırken donanım bilgileri yazıyor. Yani endişelenecek bir şey yok.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2018 #3 Walter H. White dedi: Ankarttan dolayı sistem açılırken donanım bilgileri yazıyor. Yani endişelenecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Eski kartım GTX 950'de yazmıyordu da, bi' an korktum Teşekkür ederim.
Walter H. White dedi: Ankarttan dolayı sistem açılırken donanım bilgileri yazıyor. Yani endişelenecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Eski kartım GTX 950'de yazmıyordu da, bi' an korktum Teşekkür ederim.