A asakhu Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 15 6 Ekim 2020 #1 Her zaman olmuyor ama arada açarken fanlar sanırım ekran kartı olabilir, bilmiyorum. Bir anda aşırı hızlı çalışıyor, patlayacakmış gibi. 10 saniye 15 saniye sürüyor. Sandalyeden kalkıp kaçıyorum, sebebi nedir?
Her zaman olmuyor ama arada açarken fanlar sanırım ekran kartı olabilir, bilmiyorum. Bir anda aşırı hızlı çalışıyor, patlayacakmış gibi. 10 saniye 15 saniye sürüyor. Sandalyeden kalkıp kaçıyorum, sebebi nedir?
KS KS A asakhu Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 15 6 Ekim 2020 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çünkü anakartla ilgili bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Anakart a ne yapmam lazım Gigabyte B450M S2H kullanıyorum. Kerem Keller dedi: Anakartın ne? Genişletmek için tıkla... B450M S2H. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çünkü anakartla ilgili bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Anakart a ne yapmam lazım Gigabyte B450M S2H kullanıyorum. Kerem Keller dedi: Anakartın ne? Genişletmek için tıkla... B450M S2H.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Ekim 2020 #12 Fanlar ana karta bağlı değilse ana kart ile sorunu çözemezsiniz. Fanların gücünü nereden aldığını kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
Fanlar ana karta bağlı değilse ana kart ile sorunu çözemezsiniz. Fanların gücünü nereden aldığını kontrol ediniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #13 asakhu dedi: Anakart a ne yapmam lazım Gigabyte B450M S2H kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarta bir şey yapamazsın bu bazı anakartlarda olan bir şey. Artımı eksimi dersen nötr bir özellik. Artı 0 Eksi
asakhu dedi: Anakart a ne yapmam lazım Gigabyte B450M S2H kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarta bir şey yapamazsın bu bazı anakartlarda olan bir şey. Artımı eksimi dersen nötr bir özellik.
KS KS A asakhu Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 15 6 Ekim 2020 #14 Berkay Davas dedi: Fanlar ana karta bağlı değilse anakart ile sorunu çözemezsiniz. Fanların gücünü nereden aldığını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı PSU'ya bağlı ekran kartında oluyor. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Fanlar ana karta bağlı değilse anakart ile sorunu çözemezsiniz. Fanların gücünü nereden aldığını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı PSU'ya bağlı ekran kartında oluyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Ekim 2020 #15 asakhu dedi: Ekran kartı PSU'ya bağlı ekran kartında oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, benim bahsettiğim bu değildi. Sadece ekran kartı fanları yüksek çalışıyorsa benim dediğim geçerli değildir. Artı 0 Eksi
asakhu dedi: Ekran kartı PSU'ya bağlı ekran kartında oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, benim bahsettiğim bu değildi. Sadece ekran kartı fanları yüksek çalışıyorsa benim dediğim geçerli değildir.