X Xenoria Zeptopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı GT 740 Anakart P5B MX İşlemci İntel core 2 quad q6600 Bugün yeni işlemci almıştım, işlemci takmak biraz zor olduğundan bilgisayarcıya götürdüm ve geldiğinde böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mı?
Bugün yeni işlemci almıştım, işlemci takmak biraz zor olduğundan bilgisayarcıya götürdüm ve geldiğinde böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mı?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Xenoria dedi: Bugün yeni işlemci almıştım, işlemci takmak biraz zor olduğundan bilgisayarcıya götürdüm ve geldiğinde böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Sistem açılıyorsa her parçasını kontrol edin bu tür tamirciye götürmelerde hırsız vakaları oluyor buradada bu tür konular var zaten. Artı 0 Eksi
Xenoria dedi: Bugün yeni işlemci almıştım, işlemci takmak biraz zor olduğundan bilgisayarcıya götürdüm ve geldiğinde böyle oldu. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Sistem açılıyorsa her parçasını kontrol edin bu tür tamirciye götürmelerde hırsız vakaları oluyor buradada bu tür konular var zaten.