Hiçbir şekilde F12 ile boot menusune giremiyorum böyle kalıyor klavye çalışmıyor.
Windows boot edemiyordur.Merhaba, birkaç gündür bilgisayarın açılış ekranında Gigabyte ekranı çıkıp duruyor ve hiçbir türlü BIOS ve boot ekranına geçemiyorum. Belli bir saman bekleyince siyah ekran geliyor be öyle kalıyor çözemedim yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2550977
F12 ile boot'tan Windows Boot Manager diskini en başa alın.Merhaba, birkaç gündür bilgisayarın açılış ekranında Gigabyte ekranı çıkıp duruyor ve hiçbir türlü BIOS ve boot ekranına geçemiyorum. Belli bir saman bekleyince siyah ekran geliyor be öyle kalıyor çözemedim yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2550977
Hiçbir şekilde f12 ile boot menusune giremiyorum böyle kalıyor klavye çalışmıyorF12 ile boot'tan Windows Boot Manager diskini en başa alın.
Hiçbir şekilde F12 ile boot menusune giremiyorum böyle kalıyor klavye çalışmıyor.
Sisteminizi detaylı
sağolun bu çözüm işe yaradıWi-Fi adaptörü varsa çıkarın ve klavyeye tak çıkar yapın hiç olmaz ise BIOS pilini çıkarın kasadaki anakarttan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.