E eemreggumus Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Elektriği kesiyor. Ben basmadan kendi tekrar açılıyor. Sürekli böyle, bir şey yokken bu duruma geldi. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
Elektriği kesiyor. Ben basmadan kendi tekrar açılıyor. Sürekli böyle, bir şey yokken bu duruma geldi. Yardımcı olur musunuz?
Yunus.Mec Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Sistemin kurulu olduğu diski bilgisayar algılamıyor olabilir Son düzenleme: 30 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.395 Çözümler 953 30 Ağustos 2023 #3 eemreggumus dedi: Elektriği kesiyor. Ben basmadan kendi tekrar açılıyor. Sürekli böyle, bir şey yokken bu duruma geldi. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kapanıp 2 saniye bekleyip geri açılıyorsa, PSU arızalanmıştır. Artı 0 Eksi
eemreggumus dedi: Elektriği kesiyor. Ben basmadan kendi tekrar açılıyor. Sürekli böyle, bir şey yokken bu duruma geldi. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kapanıp 2 saniye bekleyip geri açılıyorsa, PSU arızalanmıştır.