E emre.erg Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Hazır sistem aldım. Açarken böyle bir çizik şeklinde açılışı var. Önemli bir şey mi, neden kaynaklı? Yardım eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hazır sistem aldım. Açarken böyle bir çizik şeklinde açılışı var. Önemli bir şey mi, neden kaynaklı? Yardım eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 26 Mayıs 2025 #2 CTRL Shift Windows b yap bir
E emre.erg Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 swooord dedi: CTRL Shift Windows b yap bir Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor.