Merhaba. Bu akşam bilgisayarımı normal şekilde açtım. Ancak çok hızlı şekilde açıldı. Bir şey olmaz deyip bekledim Windows gelmesini. Daha sonra sistem açıldı ancak renkler çok birbirine karışmıştı. Ancak arada sırada Windows geliyordu ama çok düşük çözünürlükteydi. Daha sonra sistemi güç tuşundan kapatıp tekrar açtım ve bu zaman ise "to skip disk checking press any key" kısmı geldi ve ben bilerek geçmedim. Taramasını yaptı ve sistemi yeniden başlattı Windows. Şimdi hiçbir sorunu yok, gayet güzel kullanıyorum. İlgili olabilir, bundan önce Mouse'um bozulmuştu ve fare hareket etmiyordu, ben de fareyi çıkartıp eski çalışan faremi taktım. Acaba donanım değişikliği sonucu sürücü kısmında sorun olmuş olabilir mi? (bunu Windows açık iken yaptım) bu arada aygıt yöneticisinde kurulmamış veya üstünde ünlem olan aygıt yok, bütün güncellemeler tam. Ancak Radeon Software bozuk olarak kullanıyorum. (ekran kartımın gelmesini bekliyorum, daha sonra sürücüyü de düzelteceğim) ayrıca SSD kullanıyorum (WD Blue) WD aracı ve HD Tune ile tarama yaptırdım (sağlık taraması) gayet güzeldi. Sizce bu sorun neden oldu ve nasıl çözebilirim?
Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama sistemim;
R3 2200G
RX 570 OC 4 GB
8 GB RAM 3000 MHz
A320 M-K Gaming
250 GB WD Blue SSD