petro_2 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 3 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 1-2 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum. Sistemi açıyorum hoş geldiniz yerinden önce 1 2 dakika siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar 1-2 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum. Sistemi açıyorum hoş geldiniz yerinden önce 1 2 dakika siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Şubat 2021 #2 petro_2 dedi: Arkadaşlar 1-2 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum. Sistemi açıyorum hoş geldiniz yerinden önce 1 2 dakika siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne yaptıktan sonra olmaya başladı? Herhangi bir yükleme, Update /driver güncellemesi.
petro_2 dedi: Arkadaşlar 1-2 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum. Sistemi açıyorum hoş geldiniz yerinden önce 1 2 dakika siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne yaptıktan sonra olmaya başladı? Herhangi bir yükleme, Update /driver güncellemesi.
petro_2 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 4 Şubat 2021 #3 alpethz dedi: Ne yaptıktan sonra olmaya başladı? Herhangi bir yükleme, Update /driver güncellemesi. Genişletmek için tıkla... Update ya da driver güncellemesi yapmadım. Windows Update kendiliğinden yaptıysa bilmiyorum.
alpethz dedi: Ne yaptıktan sonra olmaya başladı? Herhangi bir yükleme, Update /driver güncellemesi. Genişletmek için tıkla... Update ya da driver güncellemesi yapmadım. Windows Update kendiliğinden yaptıysa bilmiyorum.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 4 Şubat 2021 #4 Sistem geri yükleme yaparak sorun varsa çözebilirsiniz.