Çözüldü Sistem açılışında çıkan "Setup Esty" nasıl silinebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hyless.exe

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar açılırken Setup Esty çıkıyor, görev yöneticisinden baktım Runtime Setup Uninstall diyor, dosya konumuna baktım ok demediğim sürece silinmiyor. Ayrıca Badioo Search setup diye bir şey daha var aynı logolu temp klasöründe, UTorrent kurmuş onu gördüm, oradan sildiğim halde tekrar gelmiş, bu şeyleri nasıl yok edebilirim?

Çözüm
AutoRuns'u indirin ve x64 olanı yönetici izniyle çalıştırın ve ekran görüntüsü atın. Otomatik çalışanların arasında kırmızı olanlardan birisidir.
AutoRuns'u indirin ve x64 olanı yönetici izniyle çalıştırın ve ekran görüntüsü atın. Otomatik çalışanların arasında kırmızı olanlardan birisidir.

Çözüm
Autoruns'u indirin ve X64 olanı yönetici izniyle çalıştırın ve ekran görüntüsü atın. Otomatik çalışanların arasında kırmızı olanlardan birisidir.

Baktım ama çalışan kırmızı bir şey bulamadım.

Bu 2 şey yüzünden çıkıyor olabilir dosya konumları burası.

Autoruns'u indirin ve X64 olanı yönetici izniyle çalıştırın ve ekran görüntüsü atın. Otomatik çalışanların arasında kırmızı olanlardan birisidir.

BaidooSearch setup Autoruns ile sildiğimde gitti setup esty de teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-23 124212.png
    78,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…