Sistem açılışta otomatik onarım hatası veriyor

Plainexe

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa bu hatayı aldım, bilgisayarı açtıktan sonra otomatik onarıma hazırlanıyor dedi. Seçeneklerden Windows 10 ile devem et yani devam seçeneğine tıkladım, bilgisayar normal bir şekilde açıldı. Aşağıda SSD bilgileri mevcut, neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Acaba 4'lü priz kullandığım için olabilir mi bilmiyorum? Prizin dördü de kullanılıyordu ama ilk defa böyle oldu, dördü de dolu olmasına rağmen.

Dosya Ekleri

• tec.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
Priz ile alakalı olamaz. Büyük ihtimalle darbedir

Bilgisayar beklenmedik bir şekilde kapandıysa bu şekilde olur ani elektrik gitmesi, reset atılması, mavi ekran verdi.

Kasaya çarptın mı veya laptopsa koyarken masaya vb sert oldu

Yok hocam herhangi bir bir darbe olmadı fişi bilgisayara güç giderken 2 kere art arda başka yere taktım ondan olabilir mi acaba ama bilgisayarı aç kapa yaptım şimdi bir daha vermedi aynı hatayı.

Yok hocam herhangi bir bir darbe olmadı fişi bilgisayara güç giderken 2 kere art arda başka yere taktım ondan olabilir mi acaba ama bilgisayarı aç kapa yaptım şimdi bir daha vermedi aynı hatayı.
Anlamadım, bilgisayar açıkken fişini mi çekmiş oldun? Biraz daha net ve adım adım anlatır mısın yazdıklarını? Eğer açıkken fişini çektiysen normal, düzeltmiştir kendisini. Düzeltmediyse scannow ile bir tarayabilirsin.

Anlamadım, bilgisayar açıkken fişini mi çekmiş oldun? Biraz daha net ve adım adım anlatır mısın yazdıklarını? Eğer açıkken fişini çektiysen normal, düzeltmiştir kendisini.

Evet bilgisayar tam açılırken fişi çekip başka prize taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…