Sistem açılışta otomatik onarım hatası veriyor

Plainexe

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2021
Mesajlar
383
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk defa bu hatayı aldım, bilgisayarı açtıktan sonra otomatik onarıma hazırlanıyor dedi. Seçeneklerden Windows 10 ile devem et yani devam seçeneğine tıkladım, bilgisayar normal bir şekilde açıldı. Aşağıda SSD bilgileri mevcut, neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Acaba 4'lü priz kullandığım için olabilir mi bilmiyorum? Prizin dördü de kullanılıyordu ama ilk defa böyle oldu, dördü de dolu olmasına rağmen.
 

Dosya Ekleri

  • tec.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
Yok hocam herhangi bir bir darbe olmadı fişi bilgisayara güç giderken 2 kere art arda başka yere taktım ondan olabilir mi acaba ama bilgisayarı aç kapa yaptım şimdi bir daha vermedi aynı hatayı.
disk te sorun vardır ya format atın olmasa disk bozulmuş olabilir
not: yeni fark etim fotoyu kb.
 
Son düzenleme:
Hocam başlıkta ekran görüntüsü attım diskte bir sorun gözükmüyor SATA SSD disk
SSD'nin iyi olması değil sadece konu, sistem çalışırken kapanırsa elektirik kesintisi sebebiyle, üzerinde çalışan sistem dosyaları bozulur, çoğunlukla ağır bir durum söz konusu değildir. Bir önceki mesajdaki scannow linkine/bağlantısına bak, kolay halledersin 5 dakikada.
 
1. Çözüm: Bilgisayarınızı kapatın, güç kablosunu iyice yerine takın ve tekrar başlatın. Bu genellikle geçici güç dalgalanmalarının neden olduğu sorunların giderilmesine yardımcı olabilir.

2Çözüm: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve otomatik onarım sürecini tamamlamasına izin verin. Otomatik onarım işlemi, dosya sistemi hatalarını düzeltebilir veya sabit diskteki diğer sorunları tespit edebilir.

3.Çözüm: Güncellemeleri ve yapılandırmaları kontrol edin. Sorunun güncellemelerden veya değişikliklerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemek için bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin veya son yapılandırmaları geri alın.
 
SSD'nin iyi olması değil sadece konu, sistem çalışırken kapanırsa elektrik kesintisi sebebiyle, üzerinde çalışan sistem dosyaları bozulur, çoğunlukla ağır bir durum söz konusu değildir.

Anladım hocam, fakat dediğim gibi az önce kapatıp açtım bilgisayarı tekrar aynı hatayı vermedi.
 
Anladım hocam, fakat dediğim gibi az önce kapatıp açtım bilgisayarı tekrar aynı hatayı vermedi.
Tamam işte verirse kendisi kontrol ediyor hata akabinde, denk gelirse kontroü sistem kendi yaptıktan sonra sen de yaparsın. Bir daha da fişi çekmemeye çalış, sen yürürken kafana birisinin sopayla vurması gibi düşün olayı. Geçmiş olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…