Sistem Açılışta ''Scanning and repairing drive (C:)'' Yazması

Muhammed Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar oynarken fişi kasaya takılı olan fiş çıktı bu 5-6 kez tekrarlandı. Sonra bilgisayarı açtığımda aşırı yavaştı biraz düzeldi, sonra kapatıp biraz dışarıda gezdim açtığımda karşıma;
''Scanning and repairing drive (C.)''

Yazdı ve %100 oldu bilgisayar sorunsuz şekilde açıldı. Tekrar eskisi gibi hızlı sorun yok ama bir oyunu açtığımda bozuk görüntü hatası verdi, herhalde oyunla ilgili bir şey araştırdım çözdüm sayılır. Bilgisayar yeni, bir şey olmuş mudur ?

Disk ani kapanmadan dolayı tarama ve onarma başlangıç seçeneğini sunmuş ve onarma işlemini yaptıktan sonra sıkıntı olmaz ancak onaramadığı hatalar olduysa bu sebep oluyor olabilir. Temiz format sorunu çözer diye düşünüyorum.Sadece ani kapanmadan kaynaklı bu sorun bilgisayara tuştan reset attığın zaman bile verebiliyor bu hatayı. Örnek , birisi seni habersizce ani hareketle iteklese afallarsın ama itileceğini bilirsen kendini ona göre hazırlarsın. Herhangi bir zararı yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı