SabriBolat Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 33 1 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhabalar, bilgisayar açılıyor direkt BIOS ekranına atıyor her şeyi denedim yine aynı nasıl düzeltebilirim? BIOS'u default ettim. BIOS pili çıkarıp taktım. RAM'leri söküp taktım. Fayda etmedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
Arkadaşlar merhabalar, bilgisayar açılıyor direkt BIOS ekranına atıyor her şeyi denedim yine aynı nasıl düzeltebilirim? BIOS'u default ettim. BIOS pili çıkarıp taktım. RAM'leri söküp taktım. Fayda etmedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Takılı bir Harddisk olmayabilir, HDD-SSD'i BIOS'da görüyor musun? Artı 0 Eksi
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mart 2021 #3 Temiz bir Windows kurulumu dener misin? Büyük ihtimalle işletim sistemi kaynaklı bir hata. Artı 0 Eksi
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 1 Mart 2021 #4 boot sekmesinde listede Windows un olduğu diski seçmen gerek sanırsam Artı 0 Eksi
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 1 Mart 2021 #5 Fast Boot'un altında bir seçenek vardı. Adı aklıma gelmiyor onu açıp bir dener misiniz? Artı 0 Eksi
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #6 SabriBolat dedi: Arkadaşlar merhabalar, bilgisayar açılıyor direkt BIOS ekranına atıyor her şeyi denedim yine aynı nasıl düzeltebilirim? BIOS'u default ettim. BIOS pili çıkarıp taktım. RAM'leri söküp taktım. Fayda etmedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda işletim sistemi var mı veya diskinizde bir sorun var mı? Artı 0 Eksi
SabriBolat dedi: Arkadaşlar merhabalar, bilgisayar açılıyor direkt BIOS ekranına atıyor her şeyi denedim yine aynı nasıl düzeltebilirim? BIOS'u default ettim. BIOS pili çıkarıp taktım. RAM'leri söküp taktım. Fayda etmedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda işletim sistemi var mı veya diskinizde bir sorun var mı?