Sistem açılmadan reset atıyor

darksouls1453

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun ama yardım eder misiniz? Bi tek siz yardım edersiniz. Sabahdan beridir kimse yardım etmedi. Normal rutin laptop temizliği yapıyordum. Her şeyi bitirmiştim ve bi güzel dış kasa çok pislenmişti ıslak mendil ile sildim ve normal olarak laptop elimden düştü. Ama çok yüksek değildi ben sorunu buna bağlamıyorum, Bu laptobu ne yüksekliklerden düşürmüştümde bişey olmamıştı. Ama laptobu açtım aynı zamanda format da atıcaktım. Flaşı taktım ama laptop açılmadı. Ya aslında açıldı ama 3 saniye kadar sonra restattı ve bu kısır döngü hep devam etti. Flaşı çıkardım aynı sonra dvd ile yapmaya kadar verdim ondada aynı 3 snye değil 7-8 saniye çalıştı sonra yine rest. Sorun biosdandır diye bios pilini çıkarttım, taktım. Herhalde biosda sorun var sandım çünkü linuxden windowsa geçicektim dedim bios farklı olmuştur diye pili çıkardım. Aynı sorun devam etti. Sonra HDD yi çıkardım Acronic' in içinde diski kökünden silme var onu yaptım belki HDD 'de sorun vardır diye. Yine aynı sorun çözemedim bu bi kere daha olmuşdu arkadaşımın PC' sine format atıyordum format %40 lardeyken rest attı ve aynı sorun kısır döngü şeklinde devam etmişdi bilgisayarcıya götürmüştüm 30 TL almıştı yapmışdı. Bir daha veremem zaten 10 TL'nin hesabını yapıyorum. 30 TL çok. Ne yapmalıyım, yardım eder misin?

Son olarak HDD yi bir güzel sıfırladım. sonra dosya sistemini değiştirdim. Bütün dosya sistemlerini denedim fakat sorun hala devam ediyor. Bios pilinide değiştirdim. Allah allah sorun ne hala bulamadım. Bilgisayarcıya götüremem hem kavgalıyım hem adamı sevmiyorum hemde 30 TL para alıyor. O nasıl yapıyor anlamıyorum. git yarım saat sonra gel diyor. Herşeyi hazır veriyor.

Sıkıntı bide ben biosa giremiyorum. F2 tuşuna basıyorum hiç bir şeye girmeden reset atıyor.
@Recep Baltaş abi gözünü seveyim sen anlarsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı