Sistem açılmıyor ve beyaz ışık yanıp sönüyor

Laqud

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Arkadasimin bilgisayarina guc geliyor mu bilmiyorum ama RAM'larin yanindaki isiklar sanirim ezdebug deniyor, o isiklar beyaz yanip sonuyor ve fanlar donuyor ve sistem bir anda duruyor. Bunun nedenini bilen var mi?

Merhaba arkadaşlar. Arkadasimin bilgisayarina guc geliyor mu bilmiyorum ama RAM'larin yanindaki isiklar sanirim ezdebug deniyor, o isiklar beyaz yanip sonuyor ve fanlar donuyor ve sistem bir anda duruyor. Bunun nedenini bilen var mi?
RAM'leri düzgün taktığına, slotların düzgün çalıştığına, hatta RAM'in bozuk olmadığına emin miyiz?

Arkadasim bilgisayar islerinden cok anlamiyor o yuzden bir arkadas gelecekmis bilgisayarda 2x16 takili 3 slot var dedi. Ben 3 slot ilk defa duydum maalesef ana kartini bilmiyor.
RAM'leri 1x olacak şekilde teker teker slotlara taksın. İki rami de böyle denesin. Sorun illaki bir yerde düzeli. (slotların tamamı ve RAM'lerin ikisi de bozuk değilse)

RAM'leri 1X olacak şekilde teker teker slotlara taksın. İki RAM'i de böyle denesin. Sorun illaki bir yerde düzeli. (slotların tamamı ve RAM'lerin ikisi de bozuk değilse)

Arkadasima soyledim bunu zaten ama kendine pek guvenmiyor ondan dolayi. Zaten o diger arkadasi bilgisayarciymis halleder diye dusunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı