En güvenilir problem çıkartmayan malının arkasında duran ve şikayet var sitesinde olumlu yorum alan site olarak incehesap başta geliyor. Ben itopya incehesap gaming gen vatan çok sistem aldım bir sorun yaşamadım ama sinerji teknobiyotik gencergaming tebilon gibi piyasaya yeni girmiş sitelerden şuan çok haz etmiyorum
Hazır sistem almayı düşünüyorsan Gaming.Gen.TR'yi tercih edebilirsin. Hem güvenilir hem de genel olarak iyi bileşenler kullanıyorlar. Abuk sabuk markalara yer vermiyorlar.
En güvenilir problem çıkartmayan malının arkasında duran ve şikayet var sitesinde olumlu yorum alan site olarak İncehesap başta geliyor. Ben İtopya İncehesap Gaming gen vatan çok sistem aldım bir sorun yaşamadım ama Sinerji Teknobiyotik Gençer Gaming Tebilon gibi piyasaya yeni girmiş sitelerden şu an çok haz etmiyorsam.
Yaşadığın soruna veya duruma göre firmaların tavırları değişiyor. Hiçbir firmaya sonuna kadar güvenemezsin, bütçene uygun bir sistem denk geldiğinde forumda sayılan herhangi bir siteden alman yeterli olur. Şimdiden bol şanslar
Youtuberlarla en çok çalışanlar en güvenilir ilan edilmiş buradaki gençlere göre. Yılların sinerji teknobiyotik i falan sektöre yeni girmiş sanılıyor şaka gibi cevaplar.