Elimde değişik bir bütçe var. PC alırsam 9K telefon alırsam 7K falan elimdeki telefon eski bir telefon ve artık zamanla kasmalar donmalar başladı. Sadece günlük kullanım için yeterli durumda ama bir yandan da PC almak istiyorum çok kararsızım.
Senin icin hangisi daha onemli? Once buna karar vermen lazim. Eger sık sık telefon kullaniyorsaniz onemli olan telefon. Ama islerinizi PC'den hallediyorsaniz bilgisayara agirlik verin.
Aldığınız bilgisayar 2 seneye kalmaz yetersiz gelmeye başlayacak ama 7-9bine alacağınız telefon 3 4 sene rahat götürür. Kullanımınızı bilmediğim için tam tavsiye veremiyorum.
Aldığınız bilgisayar 2 seneye kalmaz yetersiz gelmeye başlayacak ama 7-9bine alacağınız telefon 3 4 sene rahat götürür. Kullanımınızı bilmediğim için tam tavsiye veremiyorum.
Telefona çok para vermek gereksiz örnek vereyim annem 3000TL'ye telefon aldı eski telefonunda ne yapıyorsa aynısını yapıyor pek bir faydası olmadı sana önerim telefona 3K'den fazla vermek gereksiz gibi.
2 sene gider? Telefon kaç sene gidiyormuş? Ortalama bir Android cihazın desteği maksimum 3-4 yıl. Bilgisayarın 2 sene sonra yetersiz kalacağı nereden belli?