RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.580 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 RAM 6GB ram SSD veya HDD modeli 120 gb ssd ve 320 gb hdd Ekran kartı RX 570 Anakart Asrock n68c gs fx İşlemci FX 6300 Anakartı biraz sileyim dedim sonra logoda kalmaya başladı ne yapmalıyım?
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #11 RFCkuso dedi: BIOS'a girmiyor ve PSU işlemci soğutucu RAM hariç herkes çıkarılı. Genişletmek için tıkla... İşlemcide yamulma olabilir mi fanı fazla sıkarken. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: BIOS'a girmiyor ve PSU işlemci soğutucu RAM hariç herkes çıkarılı. Genişletmek için tıkla... İşlemcide yamulma olabilir mi fanı fazla sıkarken.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.580 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #12 YagizRLL dedi: İşlemcide yamulma olabilir mi fanı fazla sıkarken. Genişletmek için tıkla... Ona bakmadım sogutucuyu takarken biraz zorlanmıştım hemen bakayim. YagizRLL dedi: İşlemcide yamulma olabilir mi fanı fazla sıkarken. Genişletmek için tıkla... Maalesef sonuç aynı Çözümü bilen yokmu Son düzenleme: 13 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: İşlemcide yamulma olabilir mi fanı fazla sıkarken. Genişletmek için tıkla... Ona bakmadım sogutucuyu takarken biraz zorlanmıştım hemen bakayim. YagizRLL dedi: İşlemcide yamulma olabilir mi fanı fazla sıkarken. Genişletmek için tıkla... Maalesef sonuç aynı Çözümü bilen yokmu
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #13 RFCkuso dedi: Ona bakmadım sogutucuyu takarken biraz zorlanmıştım hemen bakayim. Maalesef sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Yamulma var mıydı ona baktınızmı bir de RAM'leri tek tek dener misiniz? Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Ona bakmadım sogutucuyu takarken biraz zorlanmıştım hemen bakayim. Maalesef sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Yamulma var mıydı ona baktınızmı bir de RAM'leri tek tek dener misiniz?
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.580 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #14 YagizRLL dedi: Yamulma var mıydı ona baktınızmı bir de RAM'leri tek tek dener misiniz? Genişletmek için tıkla... RAM'leri denedim baktım yok. Acaba soğutucu çok zorladım anakart biraz yamuldu birsey olmuşmudur? Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Yamulma var mıydı ona baktınızmı bir de RAM'leri tek tek dener misiniz? Genişletmek için tıkla... RAM'leri denedim baktım yok. Acaba soğutucu çok zorladım anakart biraz yamuldu birsey olmuşmudur?
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #15 RFCkuso dedi: RAM'leri denedim baktım yok. Genişletmek için tıkla... Depolama birimini çıkartıp çalıştırır mısınız herhangi bir sorun algılayıp BIOS giricek mi? Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: RAM'leri denedim baktım yok. Genişletmek için tıkla... Depolama birimini çıkartıp çalıştırır mısınız herhangi bir sorun algılayıp BIOS giricek mi?
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.580 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #16 YagizRLL dedi: Depolama birimini çıkartıp çalıştırır mısınız herhangi bir sorun algılayıp BIOS girecek mi? Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD çıkarılı vaziyette ekran kartıda dahil. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Depolama birimini çıkartıp çalıştırır mısınız herhangi bir sorun algılayıp BIOS girecek mi? Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD çıkarılı vaziyette ekran kartıda dahil.
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #17 Sadece anakart logosu gözüküyor değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.580 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #18 YagizRLL dedi: Sadece anakart logosu gözüküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sadece anakart. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Sadece anakart logosu gözüküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sadece anakart.
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #19 BIOS pilini sistem fişte ikenmi çıkarttınız? Artı 0 Eksi
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.580 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #20 YagizRLL dedi: BIOS pilini sistem fişte ikenmi çıkarttınız. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi