RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 RAM 6GB ram SSD veya HDD modeli 120 gb ssd ve 320 gb hdd Ekran kartı RX 570 Anakart Asrock n68c gs fx İşlemci FX 6300 Anakartı biraz sileyim dedim sonra logoda kalmaya başladı ne yapmalıyım?
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #21 BIOS pili bitince olabilir mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez bence. Artı 0 Eksi
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #22 YagizRLL dedi: BIOS pili bitince olabilir mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez bence. Genişletmek için tıkla... BIOS pili bitse sanırım yine geliyor ekran. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: BIOS pili bitince olabilir mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez bence. Genişletmek için tıkla... BIOS pili bitse sanırım yine geliyor ekran.
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #23 RFCkuso dedi: BIOS pili bitse sanırım yine geliyor ekran. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. BIOS'a girse belli olurdu her şeyde. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: BIOS pili bitse sanırım yine geliyor ekran. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. BIOS'a girse belli olurdu her şeyde.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #24 YagizRLL dedi: Onu bilmiyorum. BIOS'a girse belli olurdu her şeyde. Genişletmek için tıkla... Keşke girebilse BIOS'a sanırım anakart gitti... Yine de yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Onu bilmiyorum. BIOS'a girse belli olurdu her şeyde. Genişletmek için tıkla... Keşke girebilse BIOS'a sanırım anakart gitti... Yine de yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
YagizRLL Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #25 Aklıma daha başka bir fikir gelmiyor sorununuz çözülürse nasıl çözüldüğü hakkında bilgi verirseniz sevinirim hocam. Artı 0 Eksi
Aklıma daha başka bir fikir gelmiyor sorununuz çözülürse nasıl çözüldüğü hakkında bilgi verirseniz sevinirim hocam.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #26 YagizRLL dedi: Aklıma daha başka bir fikir gelmiyor sorununuz çözülürse nasıl çözüldüğü hakkında bilgi verirseniz sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bilen yokmu arkadaşlar Hala bilen yokmu? Son düzenleme: 13 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
YagizRLL dedi: Aklıma daha başka bir fikir gelmiyor sorununuz çözülürse nasıl çözüldüğü hakkında bilgi verirseniz sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bilen yokmu arkadaşlar Hala bilen yokmu?