Sistem aniden siyah ekran verdi

871132

Picopat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar aniden siyah ekran hatası verdi ve fare imleci görünmüyor, sadece dönüyor. Windows kısmından "Bilgisayarı kapat" tıklayınca kapanmadı. Daha sonra reset atınca böyle oldu. En son Steam'de oyun indiriyordum. SSD'de 250 GB gibi boş yer kalmıştı. İşlemci sıcaklığım bir süre yine aniden 65 derece kaldı sabit bir şekilde. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250520_031247.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Sürücü tam kurulamamış veya eskisiyle çakışmış olabilir.

Sağ ol hocam bilgisayarcıya götüreyim format attırım zaten kasanın 2 USB yeri çalışmıyor ona baksınlar kule tipi sogutucu aldım onuda takdirim zaman ayırdınız için sağolun

Kral benim de dün gece aynısı oldu sebepsiz yere ekran kartı sürücümü güncelledim sonra ekran gitti.

Windows'un kaçak mıydı yoksa lisanslımı.
Naptın sen format atacaz mecbur

Reis güvenli modda çalısıyor simdi ne yapacam acil dönüş yaparmısın bana

reis yaptım valla yaptım

Dosya Ekleri

• IMG_20250520_155627.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250520_155740.jpg
    236,8 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-05-20 161000.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Sistem dosyalarını onarılması gerekiyor. F8 basarak güvenli mod açılıyor mu?

Komut işlemcisine yaz.
Bash:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
bootrec /rebuildbcd
rstrui.exe

Yapmışsın. Nasıl yaptığını anlat. Herkes bilsin.

arkadaşlar sakın güncelleme yapmayın nvidia drevirları sıkıntılı

Delete tuşuna basara BIOS ekranı nı açtım sonra hiçbir şey yapmadan BIOS ekranını kapattım bilgisayar tekrar açıldında mavi ekran geldi güvenli moddan Aygıt Yöneticisi görüntü bagdaştırıcıları sürücü özellikleri sürücüye geri dön dedim oldu abi bunu sitede yayınlayalım herkes görsün aha bu sürümü sakın yüklemesinler sıkıntılı bu sürüm bilmiyorum belki herkeste olmuyor ben şimdi tekrar güncellemeye korkuyorum

Az önce işlemciye termal macun sürdüm PC boşta 70 derece kafam allak bullak oldu vallahi

CPU

70 derece diyo ama kasada sıcaklık yok arkadan serin hava atıyor

hocam 576.52 sürümü yükledim an bilgisayar kapanmıyor reset atılmıyor windows kısmından ama eski sürümü yükledim zaman normal şekilde çalışıyor Nvidia ilgili bir sorunmu var ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-20 161200.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-05-20 164921.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
576.52 sürümü yükledim an bilgisayar kapanmıyor reset atılmıyor Windows kısmından ama eski sürümü yükledim zaman normal şekilde çalışıyor NVIDIA ilgili bir sorun mu var?

Öyle gözüküyor. NVIDIA kullanmadım şu ana kadar.

Vallaha bende bilgisayarcıya verdim bugün tanıdık yarın çıkar dedi bu driver sıkıntılı dediğin gibi ne gerekirse yapar zaten o format atarsa hatta daha çok işime gelir benim silmek istediğim bayağı şey vardı.

bende verim bilgisayarcıya format atsın windows update çalışmıyor kule tipi fan aldım onu takdirim bide kasanın 2 usb girişi çalışmıyor ona baktirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…