bahady Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Selamlar, bilgisayarım bir anda siyah ekran veriyor yaklaşık 1 sn kalıyor sonra ekran geri geliyor, bir süre sonra tekrar oluyor bu olay sürekli devam ediyor yardım eder misiniz, iyi günler.
Selamlar, bilgisayarım bir anda siyah ekran veriyor yaklaşık 1 sn kalıyor sonra ekran geri geliyor, bir süre sonra tekrar oluyor bu olay sürekli devam ediyor yardım eder misiniz, iyi günler.
KS KS bahady Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 ibrahim6337 dedi: Hocam deneyin bir portları. Genişletmek için tıkla... 1.30 dk falan bir şey olmadı ama şimdi verdi siyah ekran Hertz'i düşürdüm 3-4 dakikadır vermedi siyah ekran Son düzenleme: 29 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
ibrahim6337 dedi: Hocam deneyin bir portları. Genişletmek için tıkla... 1.30 dk falan bir şey olmadı ama şimdi verdi siyah ekran Hertz'i düşürdüm 3-4 dakikadır vermedi siyah ekran
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 29 Temmuz 2024 #12 bahady dedi: 1.30 dk falan bir şey olmadı ama şimdi verdi siyah ekran Hertz'i düşürdüm 3-4 dakikadır vermedi siyah ekran Genişletmek için tıkla... Overclock mu yapmıştınız? Kablo desteklemiyordur belki Hertz'i. Veya monitör. Artı 0 Eksi
bahady dedi: 1.30 dk falan bir şey olmadı ama şimdi verdi siyah ekran Hertz'i düşürdüm 3-4 dakikadır vermedi siyah ekran Genişletmek için tıkla... Overclock mu yapmıştınız? Kablo desteklemiyordur belki Hertz'i. Veya monitör.
ibrahim6337 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 285 29 Temmuz 2024 #13 Vınnnn dedi: Overclock mu yapmıştınız? Kablo desteklemiyordur belki Hertz'i. Veya monitör. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle dedim bence bozuk ya da desteklemiyor kablo HZ yada monitöru Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Overclock mu yapmıştınız? Kablo desteklemiyordur belki Hertz'i. Veya monitör. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle dedim bence bozuk ya da desteklemiyor kablo HZ yada monitöru
KS KS bahady Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #14 Vınnnn dedi: Overclock mu yapmıştınız? Kablo desteklemiyordur belki Hertz'i. Veya monitör. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım, uzun süredirde kullanıyorum o Hertz'de hiçbir sorun yasamadim, bugün oldu ilk kez bu olay ibrahim6337 dedi: Aynen bende öyle dedim bence bozuk ya da desteklemiyor kablo HZ yada monitöru Genişletmek için tıkla... kabloyu tak çıkar sağlam tak temassızlık gitmesi için yaptım şu an test ediyorum yine Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Overclock mu yapmıştınız? Kablo desteklemiyordur belki Hertz'i. Veya monitör. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım, uzun süredirde kullanıyorum o Hertz'de hiçbir sorun yasamadim, bugün oldu ilk kez bu olay ibrahim6337 dedi: Aynen bende öyle dedim bence bozuk ya da desteklemiyor kablo HZ yada monitöru Genişletmek için tıkla... kabloyu tak çıkar sağlam tak temassızlık gitmesi için yaptım şu an test ediyorum yine