Sistem anlık kasma sorunu

Murat Mert

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarımda uzun zamandır anlamadığım sorunlar var. Drop olarak düşünüyorum. Oyun oynarken veya herhangi bir işlem yaparken zorlanma oluyor. Yazı yazarken bile kasma oluyor. Örneğin CS:GO oyunu oynarken 60 FPS alıyorum. Rahat bir şekilde oynuyorum bir 30 dakika sonra falan kasma diye adlandırdığım olay gerçekleşiyor ve FPS 10 ila 5 arası gidip geliyor ve bu durum bilgisayarı yeniden başlatana kadar geçmiyor. Tek çare restart ( kısa sureli çözüm ) yardıma ihtiyacım var. Neden olduğunu bilmiyorum bir günde 5'den fazla restart atıyorum. Bu sorun neden oluşuyor ola bilir ?

Merhaba, bu sorun benim 8 yıllık acer e250 bilgisayarımda da oluyor fakat benimki daha farklı yazı yazma gibi işlemlerde oluşmuyor. Bu arada bilgisayarının ve parçalarının yaşı ne acaba ?

RAM'de, oyunun yüklü olduğu bölümde, HDD kablolarında olabilir. Her şeyden önce arkaplan programlarını kapatın. Virüs taraması yararınıza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…