Sistem anlık siyah ekran veriyor

ozanreis

Zeptopat
Arkadaşlar boşta gezerken video izlerken ne yaparsam fark etmiyor.
Anlık olarak ekran gidiyor sebebini bulamadım ekran kartı driver güncelledim eski versiyon yukledi.m DDU sildim.
Yine olmadı HDMI kablosunu ve monitörü laptop a bağladım sorun yoktu AMD çipset kurdum o da işe yaramadı.
Başka ne olabilir sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyor o ama sadece cs girince oluyor valorant ve cs'yi 4:3 oynuyorum valorantta olmuyor cs de oluyor çözemedim (laptop ekranı) ha bide konu dışı olcak ama ryzen 7 4800h rx5600m laptop gta 5 de 55 fps nasıl veriyor delirtti beni ilk yüklediğimde gayet akıcıydı silip bidaha yüklemek zorunda kaldım 55 üstü vermiyor

HDMI temas sorunu olmadığına emin misiniz?

Bir aralar bende sık sık ekranda sorunlar yaşıyordum HDMI kontrol edince tuttuğum gibi yerinden çıktı ve kablo az da olsa sıkışıyordu düzeltince sorunum kalmadı.

HDMI temas sorunu olmadığına emin misiniz?
3 4 defa çıkartıp taktım ama
Bir aralar bende sık sık ekranda sorunlar yaşıyordum HDMI kontrol edince tuttuğum gibi yerinden çıktı ve kablo az da olsa sıkışıyordu düzeltince sorunum kalmadı.
hp kablosu bendeki 5 ay oldu HP HDMI TO HDMI KABLO 1.5M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Masaüstü bendeki pek sık oyun oyanmadığım halde oluyor az önce ndia yayınladığı driveri kurdum 22\06\2021 inşh sorun gitmiştir Ryzen 5 1600 AF

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…