K Kuzeykesgin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Başlıkta anlattığım gibi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Çözüm K K Kuzeykesgin 16 Mart 2025 Sakuya Izayoi dedi: @Kuzeykesgin Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Zamanında DC'ye girmek için Wi-Fi ayarlarında bir şeyleri kurcalamıştım. Wi-Fi ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü.
Sakuya Izayoi dedi: @Kuzeykesgin Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Zamanında DC'ye girmek için Wi-Fi ayarlarında bir şeyleri kurcalamıştım. Wi-Fi ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.562 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Mart 2025 #2 Sistem araçlarından kastınız nedir? Artı 0 Eksi
KS KS K Kuzeykesgin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Sistem araçlarından kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... normalde sistem araçları yazmaıştım ama wp steam ea gibi uygulamalar ama soun çözüldüğ Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Sistem araçlarından kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... normalde sistem araçları yazmaıştım ama wp steam ea gibi uygulamalar ama soun çözüldüğ
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.562 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Mart 2025 #4 @Kuzeykesgin Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
KS KS K Kuzeykesgin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: @Kuzeykesgin Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Zamanında DC'ye girmek için Wi-Fi ayarlarında bir şeyleri kurcalamıştım. Wi-Fi ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Sakuya Izayoi dedi: @Kuzeykesgin Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Zamanında DC'ye girmek için Wi-Fi ayarlarında bir şeyleri kurcalamıştım. Wi-Fi ayarlarını sıfırladım sorun çözüldü.