elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.470 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Sistem ayrıldı (D) nedir ve nasıl silebilirim?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 elmaliturta88 dedi: Sistem ayrıldı (D) nedir ve nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz sanırım. E: diskleri içindir. Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: Sistem ayrıldı (D) nedir ve nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Silemezsiniz sanırım. E: diskleri içindir.
KS KS elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.470 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 healwaysdie dedi: Silemezsiniz sanırım. E: Diskleri içindir. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir görüntü var. Tamamdır sildim. Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Silemezsiniz sanırım. E: Diskleri içindir. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir görüntü var. Tamamdır sildim.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 elmaliturta88 dedi: Eki Görüntüle 2220458 Şöyle bir görüntü var. Tamamdır sildim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam.Bende de var.Sistem ayrıldı e diskinin alanına göre boyutu değişiyor ve önemli de.Silemezsiniz. Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: Eki Görüntüle 2220458 Şöyle bir görüntü var. Tamamdır sildim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam.Bende de var.Sistem ayrıldı e diskinin alanına göre boyutu değişiyor ve önemli de.Silemezsiniz.
kingz38 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #5 elmaliturta88 dedi: Eki Görüntüle 2220458 şöyle bir görüntü var. Tamamdır sildim. Genişletmek için tıkla... Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: Eki Görüntüle 2220458 şöyle bir görüntü var. Tamamdır sildim. Genişletmek için tıkla... Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et