Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 16 Aralık 2024 #1 Merhaba, uzun süredir bilgisayarıma herhangi bir bakım yapılmadı, artık çıkan seslerden ve oyunlarda ki aşırı performans kaybından bakım yapılması gerektiğini düşündüm fakat ne yapmalıyım bilmiyorum. Rutin olarak neler yapılmalı? Nasıl yapılmalı?
Merhaba, uzun süredir bilgisayarıma herhangi bir bakım yapılmadı, artık çıkan seslerden ve oyunlarda ki aşırı performans kaybından bakım yapılması gerektiğini düşündüm fakat ne yapmalıyım bilmiyorum. Rutin olarak neler yapılmalı? Nasıl yapılmalı?
KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 344 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 Öncelikle işlemcinin macununu yenileyin. Sonrasında kasa içi temizlik yapabilirsiniz. İnternette videolar bulabilirsiniz nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair. Artı 0 Eksi
Öncelikle işlemcinin macununu yenileyin. Sonrasında kasa içi temizlik yapabilirsiniz. İnternette videolar bulabilirsiniz nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair.
SaygıSevgiAnlayış Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Macun+fan temizliği+format Artı 0 Eksi