Çözüldü Sistem başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CemalM.Y

Centipat
Merhaba. Bir site üzerinden toplama PC aldım, her şey güzel geldi, montajlandı fakat anakartın fanı dönmüyor, monitörde "no signal entering the power saving mode shortly" yazıyor. Başlata basıyorum kasada tık yok. Anakart arzalı mı ya da kablolardan mı bilmiyorum ama çok moralim bozuk.

Çözüm
Güç kablosunu ve PSU arkadasın da ki düğmeyi kontrol edin, ve kasanın fotoğrafını paylaşın.
Merhaba. Bir site üzerinden toplama PC aldım, her şey güzel geldi, montajlandı fakat anakartın fanı dönmüyor, monitörde "no signal entering the power saving mode shortly" yazıyor. Başlata basıyorum kasada tık yok. Anakart arzalı mı ya da kablolardan mı bilmiyorum ama çok moralim bozuk.
Montaj esnasında bir şeyleri eksik yapmış/unutmuş olabilirsiniz. Dilerseniz resim paylaşırsanız daha hızlı çözüme kavuşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı