ennerpasa1907 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarımı açarken bu ekran geliyor ve açılmıyor, sebebi nedir?
KS KS ennerpasa1907 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #31 Hocam şu ayarlar kısmından mı yollamalıyım? Dosya Ekleri IMG_20250731_232822.jpg 194,4 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.572 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #32 İlk olarak siz BIOS update etmemişsiniz ki. Artı 0 Eksi
KS KS ennerpasa1907 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #33 claus dedi: İlk olarak siz BIOS update etmemişsiniz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yapamayacağımı bilmediğim için arkadaşımı çağırdım o yaptı flashıyla ennerpasa1907 dedi: Hocam ben yapamayacağımı bilmediğim için arkadaşımı çağırdım o yaptı flashıyla Genişletmek için tıkla... Yapamamış mı Artı 0 Eksi
claus dedi: İlk olarak siz BIOS update etmemişsiniz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yapamayacağımı bilmediğim için arkadaşımı çağırdım o yaptı flashıyla ennerpasa1907 dedi: Hocam ben yapamayacağımı bilmediğim için arkadaşımı çağırdım o yaptı flashıyla Genişletmek için tıkla... Yapamamış mı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.572 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #34 Olmamış. Anakart sayfasından en güncel BIOS'u indirip Mfalsh ile güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS ennerpasa1907 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #35 claus dedi: Olmamış. Anakart sayfasından en güncel BIOS'u indirip Mfalsh ile güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyeceğim bi kendim claus dedi: Olmamış. Anakart sayfasından en güncel BIOS'u indirip Mfalsh ile güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleyebildim galiba. claus dedi: Güncelleme sonrası restore defaults save yaptın mı ? BIOS ayarları ne alemde ? CSM disable mi mesela ? Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları çekip atmalıyım hocam? Settings kısmında sadece 4 tane başlık hepsini atayım mı? Dosya Ekleri IMG_20250731_235843.jpg 146,1 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 1 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Olmamış. Anakart sayfasından en güncel BIOS'u indirip Mfalsh ile güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyeceğim bi kendim claus dedi: Olmamış. Anakart sayfasından en güncel BIOS'u indirip Mfalsh ile güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleyebildim galiba. claus dedi: Güncelleme sonrası restore defaults save yaptın mı ? BIOS ayarları ne alemde ? CSM disable mi mesela ? Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları çekip atmalıyım hocam? Settings kısmında sadece 4 tane başlık hepsini atayım mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.572 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #36 Tamam güncellenmiş. İlk olarak restore defaults save yapıp bir dene ve gelişmeleri bildir. Artı 0 Eksi
KS KS ennerpasa1907 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #37 claus dedi: Tamam güncellenmiş. İlk olarak restore defaults save yapıp bir dene ve gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Hocam restore defaults save yaptım ancak bı süre sonra aynı sorun yine çıktı. Açıp kapatınca da biosa attı. Orda bi şey farkettim de sanırım bu sorun olduğunda bilgisayar uefi harddiski görmüyor. O yüzden oluyor bu sorun galiba Artı 0 Eksi
claus dedi: Tamam güncellenmiş. İlk olarak restore defaults save yapıp bir dene ve gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Hocam restore defaults save yaptım ancak bı süre sonra aynı sorun yine çıktı. Açıp kapatınca da biosa attı. Orda bi şey farkettim de sanırım bu sorun olduğunda bilgisayar uefi harddiski görmüyor. O yüzden oluyor bu sorun galiba
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.572 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #38 UEFI hardisk diye bir şey yok, ama BIOS'ta HDD-SSD görmüyorsa sorun var demektir. BIOS'ta CSM ayarını bulup disable yap birde. Artı 0 Eksi
UEFI hardisk diye bir şey yok, ama BIOS'ta HDD-SSD görmüyorsa sorun var demektir. BIOS'ta CSM ayarını bulup disable yap birde.
KS KS ennerpasa1907 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #39 claus dedi: UEFI hardisk diye bir şey yok, ama BIOS'ta HDD-SSD görmüyorsa sorun var demektir. BIOS'ta CSM ayarını bulup disable yap birde. Genişletmek için tıkla... Yaptım onu ama sonuç aynı Artı 0 Eksi
claus dedi: UEFI hardisk diye bir şey yok, ama BIOS'ta HDD-SSD görmüyorsa sorun var demektir. BIOS'ta CSM ayarını bulup disable yap birde. Genişletmek için tıkla... Yaptım onu ama sonuç aynı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.572 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #40 Farklı bir disk ile test eder misin ? Artı 0 Eksi