Sistem başlangıcında istenmeden açılan programlar

darious06

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kapatmadan önce eğer Chrome'u açık bırakmışsam bilgisayarın bir sonraki açılışında Chrome son bıraktığım sekmeler ile birlikte kendiliğinden açılıyor buna ek olarak eğer bilgisayar kapanmadan önce başka uygulamaları açık bırakmışsam onlarda açılıyor şimdiye kadar bulduğum iki program sadece görev yöneticisi ve Chrome. Bilgisayarı kapanmadan önce Chrome ya da görev yöneticisi kapalı ise bir sonraki açılışta başlamıyorlar. Bu sorunun sebebi ne olabilir.

Aynen normal.

Selam Jira bu arada. Özledim seni be dostum. Umarım aramızdaki pürüzler kalkmıştır ortadan.

İyi çalışmalar.

Darious bey bahsettiğiniz sıkıntı bende nokta halini aldı.

Yani artık tek bi' eksiklik var.

uTorrent'i yerleşik ayarlarından ve Başlangıç'tan kaldırsam bile açılışta hep açılıyor.

Yeni güncellemelerle düzelir umarım diyeceğim ama.

Yenileri de malum...

Bu ara Windows kaşıkla verip kepçeyle alıyor.

CCleaner yükleyip Tools>Startup kısmına gidin. Windows sekmesi başlangıçta açılan istenmeyen programlardır, hepsini silin. Scheduled Tasks yani Zamanlanmış Görevler de olan gereksiz programları silebilirsiniz. Bir daha sorun yaşatmaması gerekli.

CCleaner işe yaramadı dostum , sanırım Windows un bu işi çözmesini bekleyeceğiz. Herkese çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı