Birkaç aydır arada bilgisayarı başlattığımda ekteki gibi bir ekran çıkıyor. Ellemeden bekleyince 5-6 saniye sonra kendi kendine kapanıp kilit ekranını gösteriyor. Mouse'u harekete ettirince ekran kalıyor; ikisinden birini seçince yine kilit ekranına atıyor. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, bilgisayara zararı olduğunu düşünmüyorum. Şu anki gözlemlerime göre herhangi bir sorun yaşamıyorum PC'de ama sormak istiyorum. İlk defa gördüm bende böyle bir ekran. Sizce nedendir, soruna yol açar mı?
O zaman büyük ihtimal yoktur ama kontrol etmekte fayda var. Dosya gezgininden "Bu bilgisayar" kısmında 2 tane disk gözükür zaten veya görselde ki şeyi açıp oradan bakabilirsiniz C: ve onun dışında başka bir harf daha yazar.
DualBoot yapılmış diske. Hem C diskine hem de D diskine Windows 11 kurulmuş. Güncel olarak hangi diskteki Windows'u kullanıyorsanız diğer diskteki işletim sistemini silin.
O zaman büyük ihtimal yoktur ama kontrol etmekte fayda var. Dosya Gezgini'nden "bu bilgisayar" kısmında 2 tane disk gözükür zaten veya görselde ki şeyi açıp oradan bakabilirsiniz C: Ve onun dışında başka bir harf daha yazar.
Dualboot yapılmış diske. Hem C diskine hem de D diskine Windows 11 kurulmuş. Güncel olarak hangi diskteki Windows'u kullanıyorsanız diğer diskteki işletim sistemini silin.
@ŞenolGüneş in Dediğini yaparsan sorun kalmaz.
Format esnasında diski silip yeni birim olusturmadan, sadece disk0 bölüm 3 silerek yukleme yaptın muhtemelen.
@ŞenolGüneş in Dediğini yaparsan sorun kalmaz.
Format esnasında diski silip yeni birim olusturmadan, sadece disk0 bölüm 3 silerek yukleme yaptın muhtemelen.
Sorun çıkartmaz, sadece DualBoot yapmış olursunuz sisteminizi. DualBoot genelde iki farklı işletim sistemiyle yapılır (Windows 11 ile 10 veyahut Windows 11 ile Linux vs.) ama sizinki biraz daha farklı olmuş.