O onlyfb60 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #1 Bu hatadan sonra yüklenen program var mı diye baktım hepsi de öncekiler. Hata resimdeki gibidir. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 68,6 KB · Görüntüleme: 119 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2017
ThEMoOn Decapat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2018 #2 Büyük İhtimalle Regedit Ayarlarını Yanlış Yaptınız Bu Yüzden Sistem Nereye Kurulum Yapacağını Seçemiyor Eğer Pc Ye Yeni Format Attıysanız Tekrar Format Atın Fakat Pc De Veri Var İse Yaptığınız Ayarları Eski Haline Çevirin
Büyük İhtimalle Regedit Ayarlarını Yanlış Yaptınız Bu Yüzden Sistem Nereye Kurulum Yapacağını Seçemiyor Eğer Pc Ye Yeni Format Attıysanız Tekrar Format Atın Fakat Pc De Veri Var İse Yaptığınız Ayarları Eski Haline Çevirin
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Eylül 2018 #3 onlyfb60 dedi: Bu hatadan sonra yüklenen program var mı diye baktım hepsi de öncekiler. Hata resimdeki gibidir. Genişletmek için tıkla... Selamlar, sistem ayarlarında herhangi bir değişiklik yaptın mı?
onlyfb60 dedi: Bu hatadan sonra yüklenen program var mı diye baktım hepsi de öncekiler. Hata resimdeki gibidir. Genişletmek için tıkla... Selamlar, sistem ayarlarında herhangi bir değişiklik yaptın mı?