S sentz Yoctopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Tasklist /v > "%USERPROFILE%\desktop\Process.txt" sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 sentz dedi: Tasklist /v > "%USERPROFILE%\desktop\Process.txt" sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası. Genişletmek için tıkla... User profil yerine kendi kullanıcı adını yazabilirmisin bir de yeni 11 de onedrive da ekleniyor desktop kısmına . Artı 0 Eksi
sentz dedi: Tasklist /v > "%USERPROFILE%\desktop\Process.txt" sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası. Genişletmek için tıkla... User profil yerine kendi kullanıcı adını yazabilirmisin bir de yeni 11 de onedrive da ekleniyor desktop kısmına .
KS KS S sentz Yoctopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 AYDNd dedi: User profil yerine kendi kullanıcı adını yazabilirmisin bir de yeni 11 de onedrive da ekleniyor desktop kısmına .Eki Görüntüle 1693849 Genişletmek için tıkla... işe yaramadı Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: User profil yerine kendi kullanıcı adını yazabilirmisin bir de yeni 11 de onedrive da ekleniyor desktop kısmına .Eki Görüntüle 1693849 Genişletmek için tıkla... işe yaramadı
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 sentz dedi: işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmamaya çalışıyorsunuz da bu hatayı alıyorsunuz ? Artı 0 Eksi
sentz dedi: işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmamaya çalışıyorsunuz da bu hatayı alıyorsunuz ?
KS KS S sentz Yoctopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #5 AYDNd dedi: Hocam ne yapmamaya çalışıyorsunuz da bu hatayı alıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum isimle denedim c: drive ile denedim gene işe yaramıyor Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Hocam ne yapmamaya çalışıyorsunuz da bu hatayı alıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum isimle denedim c: drive ile denedim gene işe yaramıyor
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #6 sentz dedi: bilmiyorum isimle denedim c: drive ile denedim gene işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Yok amacınız ne bu dosya veya yol silinmiş olabilir.Neden bu şekilde bir aramma yapıyorsunuz ? Artı 0 Eksi
sentz dedi: bilmiyorum isimle denedim c: drive ile denedim gene işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Yok amacınız ne bu dosya veya yol silinmiş olabilir.Neden bu şekilde bir aramma yapıyorsunuz ?
KS KS S sentz Yoctopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #7 AYDNd dedi: Yok amacınız ne bu dosya veya yol silinmiş olabilir.Neden bu şekilde bir aramma yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... işlem listesi ve network info almaya çalşıyorum Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Yok amacınız ne bu dosya veya yol silinmiş olabilir.Neden bu şekilde bir aramma yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... işlem listesi ve network info almaya çalşıyorum
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #8 sentz dedi: işlem listesi ve network info almaya çalşıyorum Genişletmek için tıkla... cd C:\Users\aydin\OneDrive\Masaüstü ve dir komutları ile baktınız mı dosya bu konumda mı ?. Artı 0 Eksi
sentz dedi: işlem listesi ve network info almaya çalşıyorum Genişletmek için tıkla... cd C:\Users\aydin\OneDrive\Masaüstü ve dir komutları ile baktınız mı dosya bu konumda mı ?.