serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar merhaba sistem topladım. Bütün ihtiyacım olan parçaları satın aldım. Görseldeki gibi anakarta montajladım. Anakartım TUF GAMİNG B660M PLUS WİFİ bunu kasaya nasıl montajlarım ve dikkat etmem gereken şeyler neler. @neqetria @messinicocugu Dosya Ekleri 82f88b79-7b7b-4b0f-961c-459d1c553ed5.jpg 78,5 KB · Görüntüleme: 61 9f9806fe-2819-446f-938e-bf6b9f066704.jpg 74,5 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar merhaba sistem topladım. Bütün ihtiyacım olan parçaları satın aldım. Görseldeki gibi anakarta montajladım. Anakartım TUF GAMİNG B660M PLUS WİFİ bunu kasaya nasıl montajlarım ve dikkat etmem gereken şeyler neler. @neqetria @messinicocugu
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Aralık 2022 #2 Bu video işinize yarayabilir hocam en yakın zamanda termal macun alırsanız daha iyi olacaktır. @Yener K. hocam teknik destekte bilgilidir bu konuda hakkında yardımı dokunabilir.
Bu video işinize yarayabilir hocam en yakın zamanda termal macun alırsanız daha iyi olacaktır. @Yener K. hocam teknik destekte bilgilidir bu konuda hakkında yardımı dokunabilir.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #3 Mantığı zaten aynı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mantığı zaten aynı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 Kasa da ATX ve mini ATX yazmıyor vida kısımların üstünde hocam ondan biraz takıldım.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #5 serozkan4242 dedi: Kasa da ATX ve mini ATX yazmıyor vida kısımların üstünde hocam ondan biraz takıldım. Genişletmek için tıkla... Hocam kartın üzerindeki etrafı gri gibi olan deliklere sizin kasanızdaki yerler denk gelecek şekilde yerlerini değiştirin. Dikkat edin yer kaçmasın.
serozkan4242 dedi: Kasa da ATX ve mini ATX yazmıyor vida kısımların üstünde hocam ondan biraz takıldım. Genişletmek için tıkla... Hocam kartın üzerindeki etrafı gri gibi olan deliklere sizin kasanızdaki yerler denk gelecek şekilde yerlerini değiştirin. Dikkat edin yer kaçmasın.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Aralık 2022 #6 Yapabildiniz mi hocam?
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #7 neqetria dedi: Yapabildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... @neqetria Yapamadım reis. Bu arada anakart yün battaniyemin üstündeydi bir sorun olmaz değil mi ?
neqetria dedi: Yapabildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... @neqetria Yapamadım reis. Bu arada anakart yün battaniyemin üstündeydi bir sorun olmaz değil mi ?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Aralık 2022 #8 serozkan4242 dedi: @neqetria Yapamadım reis. Bu arada anakart yün battaniyemin üstündeydi bir sorun olmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam atılan Intel toplama videosu işe yaramadı mı?
serozkan4242 dedi: @neqetria Yapamadım reis. Bu arada anakart yün battaniyemin üstündeydi bir sorun olmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam atılan Intel toplama videosu işe yaramadı mı?
serozkan4242 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #9 neqetria dedi: Olmaz hocam atılan Intel toplama videosu işe yaramadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam izliyorum da videoyu anakartı takamadım kasaya yuvaları sabitlemek için vida da çıkmadı kasadan. @neqetria
neqetria dedi: Olmaz hocam atılan Intel toplama videosu işe yaramadı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam izliyorum da videoyu anakartı takamadım kasaya yuvaları sabitlemek için vida da çıkmadı kasadan. @neqetria
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 9 Aralık 2022 #10 Hocam anakarta ssd'yi işlemciyi ve ram'i takın.