Sistem Bileşenlerinin Uyumluluğu

Theodilas

Kilopat

Son düzenleyen: Moderatör:
1300 TL ye rx 580 bulunabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-04-07-18-59-13-563.jpeg
    154,2 KB · Görüntüleme: 49
1300 TL ye rx 580 bulunabilir.
Gayet iyi, uyumsuz parça yok. SSD'yi ADATA 240 GB seçerseniz daha iyi olur. Monitör olarak da şu daha iyi olur, arada 50 TL fark var: Captcha Verification hatta başka yerlerde daha ucuza bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim öncelikle, yazımdan dolayı ceza yedim de ondan dolayı yazamadım. Bütçem tam uyuyor önerileriniz güzel ama bütçemi biraz açtığı için alamıyorum ve son olarak bu sistem kaç yıl götürür?

Şu anda 1080p bazı oyunları high bazı oyunları ultrada 60 FPS oynatabiliyor, ilerisi için ne olur bilemem ama en fazla low'a çeker oynarsınız. İşlemci ekran kartını sınırda besler.

Şu anda 1080p bazı oyunları high bazı oyunları ultrada 60 FPS oynatabiliyor, ilerisi için ne olur bilemem ama en fazla low'a çeker oynarsınız. İşlemci ekran kartını sınırda besler.
Işlemciyi ilerde yükseltmeyi düşünüyorum 5 6 yıl götürürse ekran kartı yeterli olacaktır. Low ayarlarda götürür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…