M muyya Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 115 9 Eylül 2020 #11 feawen dedi: Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklerden işlemci ve RAM miktarını görebilirsin. Oradan da aygıt yöneticisine tıklarsan işlemci çekirdeklerini, ekran kartını görebilirsin. CPU-Z 'de anakart, RAM model ve MHz'nde yazar. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve Intel(R) UHD Graphics 620 sonucuna ulaştım. Doğru mudur?
feawen dedi: Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklerden işlemci ve RAM miktarını görebilirsin. Oradan da aygıt yöneticisine tıklarsan işlemci çekirdeklerini, ekran kartını görebilirsin. CPU-Z 'de anakart, RAM model ve MHz'nde yazar. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve Intel(R) UHD Graphics 620 sonucuna ulaştım. Doğru mudur?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #12 GoDd1 dedi: DxDiag işlemci ve RAM'i gösterir. Detaylı bilgi için CPU-Z ile bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... DxDiag ekran kartı da gösteriyor.
GoDd1 dedi: DxDiag işlemci ve RAM'i gösterir. Detaylı bilgi için CPU-Z ile bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... DxDiag ekran kartı da gösteriyor.
feawen Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #13 muyya dedi: Dediğinizi yaptım ve Intel(R) UHD Graphics 620 sonucuna ulaştım. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
muyya dedi: Dediğinizi yaptım ve Intel(R) UHD Graphics 620 sonucuna ulaştım. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.721 Makaleler 4 Çözümler 9 9 Eylül 2020 #14 Bilgisayar>sağ tık>özellikler.