Mert Bahar Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Flash belleği seçip Boot etmeye çalışırken burada kalıyor. Secure Boot kapalı. Casper C350. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Mert Bahar dedi: Flash belleği seçip Boot etmeye çalışırken burada kalıyor. Secure Boot kapalı. Casper C350. Eki Görüntüle 788571 Genişletmek için tıkla... Ne zamandır böyle bana da oldu 2 dk da geçti flash belek açıldı.
Mert Bahar dedi: Flash belleği seçip Boot etmeye çalışırken burada kalıyor. Secure Boot kapalı. Casper C350. Eki Görüntüle 788571 Genişletmek için tıkla... Ne zamandır böyle bana da oldu 2 dk da geçti flash belek açıldı.
Mert Bahar Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 fakezhl dedi: Ne zamandır böyle bana da oldu 2 dk da geçti flash belek açıldı. Genişletmek için tıkla... Beklemedim çok. Bekleyip yazayım.
fakezhl dedi: Ne zamandır böyle bana da oldu 2 dk da geçti flash belek açıldı. Genişletmek için tıkla... Beklemedim çok. Bekleyip yazayım.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Aralık 2020 #4 Mert Bahar dedi: Flash belleği seçip Boot etmeye çalışırken burada kalıyor. Secure Boot kapalı. Casper C350. Eki Görüntüle 788571 Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizde bulunan Boot dosyaları hasar görnüş veya yanlış biçimlendirilmis olabilir.
Mert Bahar dedi: Flash belleği seçip Boot etmeye çalışırken burada kalıyor. Secure Boot kapalı. Casper C350. Eki Görüntüle 788571 Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizde bulunan Boot dosyaları hasar görnüş veya yanlış biçimlendirilmis olabilir.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Aralık 2020 #5 İçinde bulunan ön yükleme dosyasını tekrardan kurmayı deneyin.
Mert Bahar Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #6 erenkrgloglu dedi: Flash belleğinizde bulunan Boot dosyaları hasar görnüş veya yanlış biçimlendirilmis olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha 15 dakika önce medya oluşturucudan sıfır yükleme yaptım flasha.
erenkrgloglu dedi: Flash belleğinizde bulunan Boot dosyaları hasar görnüş veya yanlış biçimlendirilmis olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha 15 dakika önce medya oluşturucudan sıfır yükleme yaptım flasha.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Aralık 2020 #7 Mert Bahar dedi: Daha 15 dakika önce medya oluşturucudan sıfır yükleme yaptım flasha. Genişletmek için tıkla... Farklı bir flash bellek ile deneyin. Veya farklı porta takıp tekrar deneyin.
Mert Bahar dedi: Daha 15 dakika önce medya oluşturucudan sıfır yükleme yaptım flasha. Genişletmek için tıkla... Farklı bir flash bellek ile deneyin. Veya farklı porta takıp tekrar deneyin.
Mert Bahar Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #8 erenkrgloglu dedi: Farklı bir flash bellek ile deneyin. Veya farklı porta takıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek port var. İkinci flashı deniyorum hocam. Arkadaşlar 2. flashı denedim ve sorun devam etti. Fakat üstteki arkadaşın dediği gibi bir kaç dakika bekleyince sorun düzeldi. Teşekkür ederim. Son düzenleme: 18 Aralık 2020
erenkrgloglu dedi: Farklı bir flash bellek ile deneyin. Veya farklı porta takıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek port var. İkinci flashı deniyorum hocam. Arkadaşlar 2. flashı denedim ve sorun devam etti. Fakat üstteki arkadaşın dediği gibi bir kaç dakika bekleyince sorun düzeldi. Teşekkür ederim.