R rmixbugra Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Birkaç saat önce hiçbir sorun yokken şu an bilgisayar BIOS ekranında takılı kalıyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Birkaç saat önce hiçbir sorun yokken şu an bilgisayar BIOS ekranında takılı kalıyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 18 Şubat 2023 #2 Sorunu biraz daha açarmısınız? Artı 0 Eksi
N neocoaz Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 Benzer sorunu daha önce yaşamıştım. Sorumum ssd'nin bozulmasıydı sistemi hdd ye yükleyip ssd yi garantiye yolladım. Elinizde harici bir depolama alanı varsa sistemi oraya yükleyip bir denemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Benzer sorunu daha önce yaşamıştım. Sorumum ssd'nin bozulmasıydı sistemi hdd ye yükleyip ssd yi garantiye yolladım. Elinizde harici bir depolama alanı varsa sistemi oraya yükleyip bir denemenizi öneririm.
KS KS R rmixbugra Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #4 Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ssd temassızlık yapmış içini açıp düzeltim. İyi günler diliyorum. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ssd temassızlık yapmış içini açıp düzeltim. İyi günler diliyorum.