Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 333 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:42 #1 Merhaba. BIOS'tan çıkamıyorum. Valorant sorununu çözmeye çalışıyordum ama artık BIOS'tan çıkamıyorum. Kasanın gücünü kapatıp tekrar açsamda tekrar BIOS'a geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:52
Merhaba. BIOS'tan çıkamıyorum. Valorant sorununu çözmeye çalışıyordum ama artık BIOS'tan çıkamıyorum. Kasanın gücünü kapatıp tekrar açsamda tekrar BIOS'a geliyor.
Çözüm Einstein Bugün 19:16 Duman_TR dedi: Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu? Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Secure Erase işlemi SSD'nin içindeki tüm verileri siliyor. Tekrar Windows kurmanız gerek.
Duman_TR dedi: Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu? Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Secure Erase işlemi SSD'nin içindeki tüm verileri siliyor. Tekrar Windows kurmanız gerek.
Tuxic Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 102 Çözümler 1 Bugün 17:53 #2 Boot menüsünden diskinizi seçin yada en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın. Artı 0 Eksi
KS KS Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 333 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:55 #3 Tuxic dedi: Boot menüsünden diskinizi seçin ya da en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu? Tuxic dedi: Boot menüsünden diskinizi seçin ya da en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım. Dosya Ekleri image.jpg 140,1 KB · Görüntüleme: 3 Son düzenleme: Bugün 18:03 Artı 0 Eksi
Tuxic dedi: Boot menüsünden diskinizi seçin ya da en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu? Tuxic dedi: Boot menüsünden diskinizi seçin ya da en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.993 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:16 #4 Duman_TR dedi: Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu? Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Secure Erase işlemi SSD'nin içindeki tüm verileri siliyor. Tekrar Windows kurmanız gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Duman_TR dedi: Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu? Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Secure Erase işlemi SSD'nin içindeki tüm verileri siliyor. Tekrar Windows kurmanız gerek.