Çözüldü Sistem BIOS ekranından çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Duman_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. BIOS'tan çıkamıyorum. Valorant sorununu çözmeye çalışıyordum ama artık BIOS'tan çıkamıyorum. Kasanın gücünü kapatıp tekrar açsamda tekrar BIOS'a geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu?

Onu nasıl yapacağım.

Geçmiş olsun. Secure Erase işlemi SSD'nin içindeki tüm verileri siliyor. Tekrar Windows kurmanız gerek.
Boot menüsünden diskinizi seçin yada en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın.

Boot menüsünden diskinizi seçin ya da en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın.

Galiba yanlış bir şey yapmışım Advanced menüsünden Secure Erase+ tıklayıp ana SSD seçmiştm bir şey olur mu?

Boot menüsünden diskinizi seçin ya da en üste alıp kaydedip çıkın ve bilgisayarınızı başlatın.

Onu nasıl yapacağım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:

Onu nasıl yapacağım.

Geçmiş olsun. Secure Erase işlemi SSD'nin içindeki tüm verileri siliyor. Tekrar Windows kurmanız gerek.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…