Sistem BIOS güncellemesi sonrası açılmıyor

dAdAŞşŞ

Femtopat
msı bios nasıl güncellenir video

Arkadaşlar bu videodaki gibi flashı ve dosyaları seçtim. Sonra kapanıp flash modunda açıldı. Videodakilerin aynısını yaptım sonra 1:50 saniyesindeki gibi %100 oldu kapandı bilgisayar ama hala açılmadı. Fanlar dönüyor. Ne oldu şimdi yanlış bir şey mi oldu? 15 dakika oldu hala ekran açılmadı. Ben kendim mi açacağım bilgisayar? Kendisi açılması gerekmiyor muydu BIOS güncellerken?

Arkadaşlar bu videodaki gibi flashı ve dosyaları seçtim. Sonra kapanıp flash modunda açıldı. Videodakilerin aynısını yaptım sonra 1:50 saniyesindeki gibi %100 oldu kapandı bilgisayar ama hala açılmadı. Fanlar dönüyor. Ne oldu şimdi yanlış bir şey mi oldu? 15 dakika oldu hala ekran açılmadı. Ben kendim mi açacağım bilgisayar? Kendisi açılması gerekmiyor muydu BIOS güncellerken?
Normalde 5 dakika ortalama en fazla sürmesi gereken süre, ve evet kendisi yeniden başlatmalıydı.

MSI modelin nedir yazmamışsın, BIOS'u kaçtı kaça güncelledin? Beta BIOS muydu?

Flash BIOS özelliği varsa onu uygulamak gerekebilir.

Anakartın modeli nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı