AurenTaken Femtopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 9 7 Ocak 2022 #1 Valorant oynarken bir anda bu hata ile karşılaştım ve bilgisayar yeniden başlattıktan sonra bir sorun olmadı ama bu hatayı alma sebebi nedir? Dosya Ekleri 94ADAD78-B87A-4C17-821D-3B1AE2938995.jpeg 58,5 KB · Görüntüleme: 60
Valorant oynarken bir anda bu hata ile karşılaştım ve bilgisayar yeniden başlattıktan sonra bir sorun olmadı ama bu hatayı alma sebebi nedir?
kayropractic Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 8 Ocak 2022 #2 Kardeşim öncelikle selamunaleyküm şimdi valorant zaten işlemcinin anasını ağlatan bir oyun işlemcin ısınmış ve bilgisayar soğutmadığı için hata vermiş bilgisayar kendini kapatmış başka bir sebep sanmam Artı 0 Eksi
Kardeşim öncelikle selamunaleyküm şimdi valorant zaten işlemcinin anasını ağlatan bir oyun işlemcin ısınmış ve bilgisayar soğutmadığı için hata vermiş bilgisayar kendini kapatmış başka bir sebep sanmam
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.990 Makaleler 18 Çözümler 463 Yer Valisiz Vilayet! 8 Ocak 2022 #3 Ne alaka? Adamın dosyasını az önce inceledim hasta halime rağmen. Ve dediğin şeyle hiçbir alakası olmadığını gördüm. Artı 0 Eksi
Ne alaka? Adamın dosyasını az önce inceledim hasta halime rağmen. Ve dediğin şeyle hiçbir alakası olmadığını gördüm.