WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir hata alıyorum yardım edin hiçbir türlü geçemiyorum. Casper laptop format attım ancak düzeldi dedim yine verdi hatayı. Dosya Ekleri IMG_20220710_183352.jpg 281,8 KB · Görüntüleme: 123 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir hata alıyorum yardım edin hiçbir türlü geçemiyorum. Casper laptop format attım ancak düzeldi dedim yine verdi hatayı.
KS KS WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #11 TheMasterDog dedi: Hocam siz Windows'u UEFI olarak mı kurmuştunuz yoksa legacy olarak mı? Genişletmek için tıkla... rufus programıyla flasha böyle yazdırdım hocam.Legacy ne demek bilmiyorum. Artı 0 Eksi
TheMasterDog dedi: Hocam siz Windows'u UEFI olarak mı kurmuştunuz yoksa legacy olarak mı? Genişletmek için tıkla... rufus programıyla flasha böyle yazdırdım hocam.Legacy ne demek bilmiyorum.
T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 10 Temmuz 2022 #12 WizardTR dedi: Eki Görüntüle 1447089 Rufus programıyla flasha böyle yazdırdım hocam. Legacy ne demek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
WizardTR dedi: Eki Görüntüle 1447089 Rufus programıyla flasha böyle yazdırdım hocam. Legacy ne demek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sıfırlamayı deneyin.
Orçun Kırat4111 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #13 WizardTR dedi: Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir hata alıyorum yardım edin hiçbir türlü geçemiyorum. Casper laptop format attım ancak düzeldi dedim yine verdi hatayı. Genişletmek için tıkla... ( Driverlar yok yeni driver al ve yükle.) Artı 0 Eksi
WizardTR dedi: Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir hata alıyorum yardım edin hiçbir türlü geçemiyorum. Casper laptop format attım ancak düzeldi dedim yine verdi hatayı. Genişletmek için tıkla... ( Driverlar yok yeni driver al ve yükle.)