Çözüldü Sistem Boşta %30 CPU Kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

561455

Decapat
Bilgisayarıma birisi mi girdi acaba? Çok ciddi performans düşüklüğü yaşıyorum her oyunda. Dün bir kaç uygulama indirmiştim fan controller felan onlardan birşey mi bulaştı acaba bilgisayarıma? Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Format atmak istemiyorum.

Çözüm
Açıkçası detaylı incelemek lazım sorunun nerede olduğunu bulmak için. Belki arkada bi update geldi Windows yükledi. Yüksek performansa aldığında FPS düşük mü yine?
MSİ Afterburner sistem açıldığında açma talimatı vermiştim, şimdi çıktım uygulamadan %5 e felan düştü CPU kullanımı sanırım sorun buydu
Asıl ekran kartını kullanıyormuşum.

Hocam ne yapmam lazım yardım edin ya.
Yani benim tavsiyem Windows 10 kurup güzel güzel kullanman. Windows 11'e 2 kere geçmiş biri olarak hiç tavsiye etmiyorum irili ufaklı bir sürü sorun çıkıyor. Daha Görev Yöneticisini Görev Çubuğundan açmayı yeni getirdiler. Saçma sapan bir sistem en az 1-2 yılı var.

Çok fazla uygulama felan var ya.

Açıkçası detaylı incelemek lazım sorunun nerede olduğunu bulmak için. Belki arkada bi update geldi Windows yükledi. Yüksek performansa aldığında FPS düşük mü yine?
MSİ Afterburner sistem açıldığında açma talimatı vermiştim, şimdi çıktım uygulamadan %5 e felan düştü CPU kullanımı sanırım sorun buydu

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…