Uyguladığım ilk çözüm yöntemiydi ama işe yaramadı. Ayrıca böyle bir çözüm yöntemi istemezdim. Default ayarlarla oynamak, uyku modunu hiçbir zamana almak gibi çözümlerin gerçek çözüm olduklarını pek düşünmüyorum. Son kez format atıp olmazsa iade edeceğim.
- Bu diske format atıp tekrar denedim ama olmadı.
- Sistemimde olan diğer SSD'leri çıkartıp bu diske yeniden format atıp denedim yine olmadı.
- Tüm diskleri takıp diğer diske sistemi kurdum, uyku moduna aldım ve tekrar denediğimde yine olmadı. Bios'a girdiğimde sistemin yazılı olduğu ve diğer disk Boot Menu'de duruyorken bu m.2 SSD her zamanki gibi orada görünmüyordu.
-- Bu m.2 SSD'yi çıkartıp denediğimde uyku modundan sorunsuz uyanabildi bu sefer.
-- Bu m.2 SSD uyku modundan uyanamadığı yetmiyormuş gibi sistemin yazılı olduğu diğer diskin başlamasını da engelliyor.
Yani kısacası sorun ne sistem dosyalarında, ne default ayarlarda, ne de diğer disklerde. Bu sorun sadece bu diskte oluyor ve diğerlerini de engelliyor. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Değişim talep edeceğim. Değişim olursa sonucu tekrar buraya yazarım.